Header

Header
Akira~Chan

meaningful 24th birthday celeb! ~ watashi wa ni juu yossai desu!

| Monday, June 29, 2009

Alhamdulillah
i'm truly showered with wishes and loves from hubby, family, in-laws's, officemates & friends today!
thanks for every message in Facebook, YM, via sms and email
sayang kalian!








officemates yang buat surprise birthday cake kat luar bilik tutor kat tepi tangga.. thanks kawan2! i really appreciate it girls!





en. suami dan family buat surprise birthday party untuk saya malam ni.. sangat syahdu bile bapa mertua bacakan doa selamat dan kami makan beramai-ramai..


&


pasti ramai tertanya-tanya apa en. suami bagi hadiah pada saya?

die bagi ini...



hadiah yang saya paling tak sangka die akan bagi tahun ini..
it's baju pengantin saya yang kami sewa dulu!
he bought that!!

21 voice outs!:

{ + v3r_miLion + } at: June 29, 2009 at 6:08 PM said...

njoy ur day :). sorry..tepi tangga je :p

{ fadhilah } at: June 29, 2009 at 6:37 PM said...

o0o celebrate bday rupanya... ingatkan wat pe tepi tangga...

happy bday~

{ ciktutor } at: June 29, 2009 at 11:57 PM said...

Oh my! hubby you belikan baju pengantin hari tu? simpan leklok..kenangan tuh..hihih..so sweet!

tanjoubi o omedetou

{ H A N I } at: June 30, 2009 at 12:28 AM said...

qila!!! selamat hari lahir!!! smoga sihat selalu, pjg umo, murah rezeki, bahagia di samping hubby n famly, study lek lok, n cepat2 dpt baby :) amin... omg, baju pngantin aritu? sgt bermakna :) again, happy besday dear :)

{ ungu violet } at: June 30, 2009 at 2:01 AM said...

happy bday dear qila!!!
may Allah bless u and cepat dpt baby :D

qila, kek hijau tu kan, farah suka sgt tau, sedapppp!!!!

and yes u're so lucky to have ur hubby! ;p

{ hajaR::JaJa } at: June 30, 2009 at 2:35 AM said...

u've got ur wedding dress!!! wow it's so sweet dear.... :)

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: June 30, 2009 at 4:25 AM said...

kak zieyla!

1st commenter! 10 points for u! ala..itu pun dah memadai..thanks kak zila dan baz for the cake~ choc indulgence..nyum2!
(10p)

kak fadhilah:

hekhek! a'ah..biasa2 je sis.. thanks!
(1p)


kak dijah:
yeah sangat tak sangka.. qila ingat dulu die main2 cakap nak beli baju tu..

aarigatoo ne, ne-chan!
(1p)


hani:

terima kasih banyak2! tak tahan bile part yang cepat2 dapat baby tu..hee.. insyaAllah akan diusahakan..
(1p)

farah:

many thanks for the wishes dear!
yeah, kek itu sangat sedap...

my hubby ~ all i can say is Alhamdulillah.. i really luv him so much!
(1p)

hajar:

yeah, kite sangat teruja!! speechless sangat bile die bagi dress tu.. die nak baju jadi jadi kenangan kitaorang sampai tua..
(1p)

{ Hanis MY } at: June 30, 2009 at 5:49 AM said...

omedetou gozaimasu kira chan!!!dari smalam lg nak wish lepas baca zila's post tapi tak terwish hehe..diri ku dilanda kebusyan yg amat...wahhh sweetnya ur hubby..sonok2..am happy that u had a wonderful time..may all the happiness showers u alwizz...

{ Hanis MY } at: June 30, 2009 at 5:54 AM said...

qila sorry nyibuk lg..baju wedding qila jer ke..baju wdding dia beli gak? simpan sepasang gitu..he..gtg eks..take care..

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: June 30, 2009 at 7:49 AM said...

Hanis ne-chan:

doomo arigatoo ne! it's ok..thanks for the wish sis.. semoga doa akak tu diperkenankanNya..
abg bagi baju qila je.. die kata ade rezeki nak beli yang die punya plak..:)

u take gewd care too sis!
(2p)

{ azrullokman } at: June 30, 2009 at 11:21 AM said...

dah wish kat fb...skang nak wish kat sini plak...
hehehe...may Allah bless u dek!!

~ en.yoe

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: June 30, 2009 at 2:01 PM said...

hye abg azrul..
thanks for the wish..!
really appreciate it!
(1p)

{ sYaFi } at: June 30, 2009 at 2:47 PM said...

hapy belated day..sory termiss plak..(xtau besday qil bila)..31 july fly ek, 3 ogos is bank holiday(monday)so kita semua akan cuti (uk & ireland)..ingat nak gi jalan uk(liverpool or mana2) kalo gi London leh jmpe! insyallah

{ sYaFi } at: June 30, 2009 at 3:26 PM said...

p/s: i am at office, cannot view the pics:( semua tak berkenaan kena block:p anyway hapy 4 u..sonokkan dah kawen?huhu ok2 back 2 work work n work!:p see ya around

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: June 30, 2009 at 5:06 PM said...

sis syara:

thanks sis! hehe..takpe2..yeker 3rd august to holiday? pelik, sv qila minta qila datang school dan die nak bawa jalan2 after register. takpe2 nanti qila confirm lik ngan die.. ic ic..selamat bekerja sis! yeah, gud idea tu kalau u nak turun london...come n see me..nanti inform qila lik k?

take care sis!
(2p)

{ happyichigo♥ } at: June 30, 2009 at 5:54 PM said...

qila happy birthday dearie..ahhh..baru sempat nak wish sejak kebelakangan ni busy jee...semuga qila happy sentiasa bersama huby family and friends..jaga diri ok...hubby baik hati blikan baju pengantin..berseri2 lah isteri en aidy niii

{ Farihah Ahmad } at: July 1, 2009 at 4:08 AM said...

hehe. sweet nyeew... so nk wat pe ngn baju tu..?

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: July 1, 2009 at 5:32 AM said...

hye dira:

lama tak nampak dira lately.. bz prepare nakpi jepun ye?? wuwu... terima kasih untuk ucapan itu. yeah, he's so kind n nice to me..luv him so much! heee

hye farihah:

terima kasih. baju tu saya akan simpan elok2 untuk kenangan hingga ke tua nanti..suami saya kata die belikan baju ni sebab sangat cantik dan taknak orang lain pakai baju tu selepas saya.. :)

{ tyson } at: July 1, 2009 at 11:55 AM said...

happy belated birthday

{ The Adlin } at: July 1, 2009 at 12:15 PM said...

happy belated birthday qila...
i was too busy yesterday....

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: July 1, 2009 at 1:28 PM said...

tyson:

finally! baru nampak nama en. tyson ni.. thanks a lot! :)

ainal:

thanks dr. ainal :)
it's ok.. i can understand ur situation now.. take care dear!

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof