Header

Header
Akira~Chan

bento box

| Wednesday, July 1, 2009




















macam2 jenis kan?
saya baru beli satu..heee


6 voice outs!:

{ H A N I } at: July 2, 2009 at 1:44 AM said...

huhuh..mmg comey..tp,dh lamer x bawa bekal camtu sejak dh besar ni..kecik2 jer :) tgk pic tu mnyelerakan btul ;p

{ Ladynoe™ } at: July 2, 2009 at 2:00 AM said...

teringat zaman2 bawak bekal masa sekolah dulu kan qila? wuhu! bekal camni memang comel, tapi aku macam tak daya nak bangun pagi2 siapkan makanan tengahari. Bangun pun lambek je hari hari. Wahaha!

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: July 2, 2009 at 4:03 AM said...

hani:

hehe.. dah besa ni feel die lain skit kalau compare ngan zaman kecik2 dulu..huuu~

ladyNoe:

yeah..time flies so fast! wuhuhu.. kalau kes ko ni kite rasa beli je bekas tu pastu isi die tapau kat kedai pastu refill..heee

{ ungu violet } at: July 3, 2009 at 8:24 AM said...

sebabnya budaya malaysia dgn jepun berbeza.kalau farahla konpem tak kenyang lauk gitu!!hehe..

{ happyichigo♥ } at: July 3, 2009 at 9:16 AM said...

betul qila..makanan diorang tak minyak2...dira ade gak bento set yg kawan blikan dr japan..dira bersemngat bawak makanan portion kecik tp biasalah org kite ni nampak pelik mulalah nak bising "ni je ke makan..seket nye..diet ke.." sebenarnye japanese rice wallaupun skit tp kenyang sgt2...

apepun dira mmg tetap teruskan bawa bento box ke tempat keje..bila manager dira yg japanese nampak..die senyuk2 je pandang dira..hehe..diorang yg dah bertahun2 dok sini skrg hanya makan nasi lauk org melayu..dira sibuk nak makan sushi

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: July 3, 2009 at 10:37 AM said...

farah:

hee..definitely.. :)


dira:

takpela dira..yang penting kite bawak bekal makanan yang kite suke kan? selain leh jimat, kite juga makan makanan berkhasiat kan? *wink*

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof