Header

Header
Akira~Chan

meja + make up

| Friday, June 19, 2009

percaya tak cakap saya
kalau saya kata yang saya hanya ada meja make-up masa nak kahwin??
mayb it's sounds funny
but that's the truth


saya tak salahkan parents sebab tak belikan untuk saya
mungkin bilik rumah saya masa kecik2 memang tak cukup space untuk letak meja make up
mungkin masa skola dulu, saya tak make-up seaktif skarang sehingga perlukan meja segala
atau
mungkin saya tak anggap bende itu keperluan saya buat masa itu..


tapi sekarang
saya rasa meja itu dan itu perlu ada dalam bilik tidur saya
sebab saya, cermin dan make-up sudah sebati..heee











gambar 1- meja make-up di rumah Tganu
gambar 2- meja make-up kat rumah Rawang.. ilham en. suami (~_^)







15 voice outs!:

{ + v3r_miLion + } at: June 19, 2009 at 5:35 AM said...

aiyak! sounds interesting^^ cam nak join!~~
hmm..nanti saye send pic eh.. ;)

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: June 19, 2009 at 5:40 AM said...

baik...!
weee...kak zieyla..1st to join!
(1p)

{ ciktutor } at: June 19, 2009 at 6:40 AM said...

takde meja mekap

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: June 19, 2009 at 6:48 AM said...

ala..kak dijah, kan qila bgtau..any table in ur room/house pun ley kan??

heee
(1p)

sila bagi segera~ kukuku

{ ungu violet } at: June 19, 2009 at 6:53 AM said...

i have no make up table!hehe..
bathroom farah ada meja (batu) ala2 kat hotel tu so that's my dressing table..

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: June 19, 2009 at 7:03 AM said...

farah sendla kat qila..
nak tengok juga..

mesti unique kan?

(1p)

{ + v3r_miLion + } at: June 19, 2009 at 2:04 PM said...

rasanya..meja makeup saye tu bukan meja make up lg dah..meja multipurp0se..minum..makan..buku..lappy..sumer segala kt situ.. ;D

{ happyichigo♥ } at: June 19, 2009 at 2:22 PM said...

sebenarnye meja make up dira sgt messy so segan leeer nak amek gambar..

bilik yg dira dok adelah bilik arwah abah, so meja make up adalah meja make up antik kaler putih victorian style yg abah bli untuk maka masa mereka kahwin dulu..sekarang diturunkan kpd dira..syg sgt meja makeup tuu..

whee..bnyk perfume..i like perfume!!

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: June 19, 2009 at 4:10 PM said...

kak zieyla:
hehe
(1p)

dira:
hehe..

ala..tak kisahla dira. meja qila pun messy kan? mesti nice victorian style table dira tu..

plus, mesti banyak perfume kat meja dira tu kan?
(1p)

{ H A N I } at: June 19, 2009 at 6:58 PM said...

waa.... cantiknye meja mekap. org xde meja mekap, bekas mekap ade la, huhu...

helmi at: June 20, 2009 at 1:10 AM said...

haha..awat meja make-up nye crite..

tapi atas meja tue sang suami nye pun ader gak kan..

ntah r..plek gak tgk ader byk2 perkakas atas meja solek tue...tapi korang watpe ha byk?

{ + v3r_miLion + } at: June 20, 2009 at 1:29 AM said...

eh, tnampak cap biru tu baru teringat nak letak vaseline..;p kekeke!

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: June 20, 2009 at 4:21 AM said...

honey:

wokey la tu honey...daripada takde...hehe..sendla kat qila..
(1p)

helmi:

hey, perempuan ni banyak cite tau! lelaki ni jenis yang tak banyak cerita.. kalau cite pun hal lelaki ngan member-member lelaki kan? :p

of coursela ade suami nye barangan, i kan dah kawen lainla u..hekhek.. so, meja solek kenela share.. takkan nak ade 2 meja make up dalam bilik pas kahwin?

hey, tengokla bini bila helmi dah kahwin nanti.. ape yang dia letak atas meja tu..~ wuWu bukannya apa, untuk suami gak kan? ;p

(1p)

kak zieyla:

u missed that ;p

(1p)

{ fadhilah } at: June 21, 2009 at 4:38 AM said...

i'll send mine soon.

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: June 21, 2009 at 5:23 AM said...

sis fadhilah:

yippeee..baik..i'll be waiting~
mmuaahhx!
(1p)

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof