Header

Header
Akira~Chan

Liverpool Trip 2 -- Yellow Duck Marine

| Sunday, December 27, 2009

as promised, saya masukkan gambar2 Yellow Duck Marine ni untuk tatapan sume.. tapi ade lagi picx yang takleh upload..ciszz! buat hal plak picture editor ni..

kalau naik duck marine ni, banyak juga tempat die bawak pusing2



hehe..



the largest, widest, highest cathedral in the world!




ouh! all of sudden, a fish came out after the duck splashed into the water! haha..



another duck's reflection.. si captain tu saje bawak ke tepi bangunan berkaca ni supaya kitorang leh amik gambar duck



5 voice outs!:

{ H A N I } at: December 27, 2009 at 12:35 PM said...

heheh..mcm pelik plak bot ader cermin blakang..heheh..tp asalnyer bus ek.. kreatip2 =) klu x salah org, kt singapore pun ader transport 2 alam camni, if im not mistaken la..anyway, best tgk pics ni =) thanks 4 sharing qila =)

{ ciksu } at: December 27, 2009 at 3:31 PM said...

xnmpk ikan pon??heheh

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: December 27, 2009 at 11:09 PM said...

hani:
bot ni adalah bot yang digunakan oleh orang Inggeris masa World War II dulu. tapi duck ni dah diubahsuai untuk jadi tourist vehicle. tapi kalau tengok struktur asal kenderaan ni, memang almost the same la.. (1p)

sham:
of course la laling.. i'm inside the boat and we are not allowed to touch the water due to safety :)

World Heritage at: December 28, 2009 at 12:59 PM said...

Hi,

Check it out!

http://www.chiff.com/a/architecture-tallest-cathedral.htm

Hans

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: December 28, 2009 at 1:12 PM said...

Hye Hans..

i've googled over the link that you've given me.. ouh..seems that i received wrong information then. the tourist guide in the Yellow Duck Marine told us so.. by the way, thanks for letting me know..

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof