Header

Header
Akira~Chan

bye bye kak Asma!

| Wednesday, February 10, 2010

kawan2, minta maaf ye, saya memang takde mood nak cerita pasal Disneyland holiday tu harini
sebab hari ini saya dah kekurangan seorang lagi kawan di bumi Egham ni
die bukannya meninggal dunia ye, tapi dah balik Malaysia for good
Kak Asma berjaya menghabiskan PhD beliau selama 3 tahun 3 bulan je kat sini
extra 3 bulan tu pun untuk attend viva dia
i am very proud of her
dalam 2 hari before die balik ni, saya dan suami lepak kat umah die la (sambil tolong kemas barang dan terima barang sedekah...hehe)
banyak nasihat dan tips yang die berikan pada saya dan suami untuk go through life kat UK ni
lagipun among Malaysians kat sini, hanya saya ngan die jela wanita yang berkeluarga datang study kat sini, the rest semuanya lelaki

pagi tadi sempat hantar Kak Asma dan family nya ke Terminal 4 Heathrow
sayu je rasa
time tu rasa nak ikut balik jugak pun ade
tapi saya tau, perjalanan saya masih jauh
saya akan jadikan die sebagai motivasi dan inspirasi saya untuk dapatkan PhD kat sini

nasib baik ada en. suami
bolehla peluk untuk legakan hati yang gusar ni
~~

5 voice outs!:

{ Hanis MY } at: February 11, 2010 at 2:32 AM said...

dont worry girl..u'll go through plus fun as ur bonus...

{ happyichigo♥ } at: February 11, 2010 at 4:41 AM said...

keep ur chin up qila..semuanya ok!

{ r3d lollip0p ♥ } at: February 11, 2010 at 4:54 AM said...

insyaallah..semua akan berjalan lancar...

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: February 11, 2010 at 8:28 AM said...

semua orang:
thanks semua.. qila really appreciate that! mmuuuaaahhh! :)

{ H A N I } at: February 11, 2010 at 11:38 AM said...

alolooo cedeynyer..jgnla camtu qila.. kuatkan semangat! insyaAllah qila pun blh jd mcm Kak Asma, mayb much better =) smile =))

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof