Header

Header
Akira~Chan

hampir setahun melayar bahtera

| Thursday, February 25, 2010

pejam celik pejam celik dah nak hampir setahun saya bertukar status! hehe
6 Mac ni genapla setahun saya dan suami hidup bersama
ditambah lagi tinggal berdua di negara orang
Alhamdulillah kami survived!

mesti orang tanya dah setahun kahwin tapi takde baby lagi?
pada orang yang memahami status saya belajar ni, bagusla
pada orang yang tak faham tu, i malas nak layan u all la
tapi saya dan suami takkan menolak rezeki..kalau ade terima dengan hati terbuka :)
kalau ada pape, korangla yang terawal saya akan bgtau (selain family lah..) ok?

doakan kebahagiaan kami hingga akhir hayat
Amin~
Aidy Shahril, aku cinta kamu!!
ayo cepat! katakan Aidy juga cinta sama Qila! (tiru ayat Eiffel, I'm in Love!)
hehe



p/s: Happy Anniversary to mama n ayah! 3/3/2010.. love you guys so much!



8 voice outs!:

{ fadhilah } at: February 25, 2010 at 1:27 PM said...

happy anniversary!!

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: February 25, 2010 at 2:02 PM said...

tq kak fadhilah! :) mmuuaah!

{ Hanis MY } at: February 26, 2010 at 1:09 AM said...

happy anniversary jugakkk...mesti ada plan best on that special day, semoga berbahagia dunia akhirat.

p/s: totally agree bout those people who don't understand the real situation..

{ H A N I } at: February 26, 2010 at 5:26 AM said...

hepy anniversary qila =) smoga bahagia selamanya..amin~

{ r3d lollip0p ♥ } at: February 26, 2010 at 7:13 AM said...

tahniah! sweet =) moga bahagia dan diberkati selalu qila

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: February 26, 2010 at 8:44 AM said...

kak hanis:
tq so much kak. pasal plan tu tatau lagi nak buat ape..kalau ade, nantikan ye...... ;)

hani:
tq hani.. Amin~

kak zieyla:
tq too sis..cepat naik pelamin kak zieyla! wuwu ;p

tq to all for the wishes..i really appreciate them..hugs from me to u! :*

{ happyichigo♥ } at: February 26, 2010 at 5:47 PM said...

happy anni my dear qila yg comel! semuge kalian berdua bahagia selama2nya...

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: February 27, 2010 at 10:56 AM said...

tq dira cutey! Amin..mudah-mudahan

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof