Header

Header
Akira~Chan

yeay, it's getting warmer!

| Tuesday, March 2, 2010

setelah 3 bulan bersejuk-sejukan, kini musim bunga akan tiba!
selepas 3 bulan jugak makan di lounge, pada hari ini kami dah mula melepak di breakfast table kat dapur..makan sambil menikmati pemandangan
kalau tak memang tak mampula nak berlama-lamaan kat dapur tu sebab lantai die kayu..sejuuuuk!

masa kat kampus tadi, saya tengok ramai yang dah mula menukar fesyen daripada berbaju tebal terus ke T-shirt dan skirt
dan ramai yang dah mule melepak dan bersantai mengadap matahari kat depan International Building sebab ada tanah lapang kat situ
tapi saya rasa still lagi chillin' cuma bile matahari keluar harini dah mula rasa suam2 kuku..
mr. sv kata tak lama lagi panasla tu.. maybe starting on April onwards
yeay!

patutla orang putih ni sangat appreciate musim panas sampai sanggup bersidaian di pantai2 negara tropika demi untuk mendapat tanned body (tak kuasa aku! diorang tatau leh dapat kanser kulit bile buat camtu)

maka, harini tea-time kitorang adalah Yorkshire pudding yang kelihatan agak kehitaman tapi rasanya boleh tahan, egg-mayo dan juga mashed-spinach-potatoes! hehe
tengok gamba kedua tu..dah nampak terang skit alam kat sini..
Alhamdulillah





6 voice outs!:

{ r3d lollip0p ♥ } at: March 2, 2010 at 6:41 PM said...

spring will be there soon, and autumn will be here soon :D

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: March 2, 2010 at 6:59 PM said...

yeah..mari kite bertukar2 season kak! :) tak sabar nak summer! :)

{ Hanis MY } at: March 3, 2010 at 2:38 AM said...

waa good for u kat sini masih lg sejuk tunggu april la kalau nk suam2 kuku tu huhu..

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: March 3, 2010 at 8:19 AM said...

takpe sis, japan lambat skit nak spring sebab nak kasi can kak hanis main yuki lama2.. :)

{ H A N I } at: March 3, 2010 at 11:36 AM said...

nampak mnyelerakan :)

{ happyichigo♥ } at: March 9, 2010 at 1:29 AM said...

musim bunga akan tiba...waaah!! qila nampak sedap ur foods dah le mkn depan tingkap..sweet nye..qila mcm ne nak buat mashed spinach potato!! ajar kan!!

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof