Header

Header
Akira~Chan

selamat hari minggu!

| Sunday, February 21, 2010

we haven't been anywhere this weekend, just duduk rumah aje
buat keje2 rumah, memasak, surf Internet, buat database analysis dan update blog
:)
apa bfast kitorang pagi Ahad ni?


hehe..sekarang, saya dah mula berjinak2 dengan cereals for breakfast.. terpaksa! sebab saya lagi suke amik heavy meals untuk bfast macam nasi..yelaa..duk tganu kan slalu dihidang dengan nasi minyak, nasi dagang, macam2 nasila... duk sini kene kurangkan makan nasi.. tambah lagi musim sejuk ni~

lepas melawat facebook jap tadi, pergi ke dapur menjengah suami.. senyap2 je die kat situ..ingatkan tengah breakfast, rupenye tengah menguli doh roti canai!!
waaah! bukan main lagi suamiku itu!
:)
tak sabar nak makan roti canai hasil tangan en. suami petang nanti!
weee...









nak kene masak kari skit ni
baru power!
:)

7 voice outs!:

{ r3d lollip0p ♥ } at: February 21, 2010 at 9:56 AM said...

roti canai?? ! perghh.. thumbs up. plus kuah dhal ! adehh.. *pengsan*

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: February 21, 2010 at 5:42 PM said...

hehe..meh sini kak zieyla kalu nak makan..ade masak lebih ni! :)

{ fadhilah } at: February 21, 2010 at 11:52 PM said...

wah~ roti canai....

{ Hanis MY } at: February 22, 2010 at 1:51 AM said...

owh tidakkk..roti canai??? watashi mo hoshi....

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: February 22, 2010 at 8:57 AM said...

kak fadhilah ngan kak hanis kan suke masak2..pasni leh buat sesi menebar roti canai kat umah masing2 plak :)

{ H A N I } at: February 22, 2010 at 1:38 PM said...

wowweee..terernyer hubby qila mcanai..ader terbang2 x? heheh..nampak byk jer tu..hee.. roti canai + teh tarik siap!! :D

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: February 22, 2010 at 2:53 PM said...

hye hani!
abg qila kata die ade belajar buat roti canai masa kat tganu dulu..tu yang nak gilap balik bakat lama tu..huhu.. :) alang2 buat lebih simpan dalam fridge leh panaskan balik bile nak makan..(~_^)

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof