Header

Header
Akira~Chan

house viewing

| Friday, March 5, 2010

last 2 days baru je pos entry nak cari rumah
tup2 semalam dapat email dari estate agent untuk viewing rumah
so pagi ni, kitorang pun pergila ke rumah yang nak di'viewing' tu

hrmm..not bad!
end of terrace house, ade garden sekangkang kera kat depan umah
nampak ade garage tepi umah, rupanya garage umah orang lain..cis!
bagi saya umah ni dah cute dah..
tapi en. suami kata baru umah pertama..kene view banyak2 umah dulu, baru puas ati
yeah, he's right..that point's taken

esok, ade lagi 2 rumah nak viewing
jadi minggu ni akan jadi minggu viewing umah la..haha
takpe.. study task minggu ni dah settle, so.. amik masa survey2 rumah pulakla

well..ade sape2 Malaysian yang duduk sekitar2 Surrey (esp. Egham, Englefield Green, Staines, Ascot or Virginia Water) yang nak sewakan umah kat kitorang lehla hello2 kitorang ek?
:)


4 voice outs!:

{ H A N I } at: March 5, 2010 at 4:12 PM said...

btol3..kna survey2 dulu..lg byk umah survey lg bagus..byk perkara kna amik kira..huhu..selamat survey umah, qila =)

{ r3d lollip0p ♥ } at: March 5, 2010 at 6:59 PM said...

moga2 mendapat rumah idaman. biarpun sederhana.. janji selesa.. hati gumbira =)

{ aiXat.MR } at: March 6, 2010 at 12:22 AM said...

err..
area gong badak ade la.
haha~

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: March 6, 2010 at 8:45 AM said...

hani:
tq hani..:)

kak zieyla:
yeap, u're totally right!mudah-mudahan dapatla umah camtu kak

aizat:
huu..boleh ko siapkan private jet untuk kite ulang alik UK-Msia hari2?..hee

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof