Header

Header
Akira~Chan

orchid show dan Harrods

| Sunday, March 21, 2010

semalam saya dan hubby off to London sempena orchid show anjuran Royal Hulticulture Society
dapatla melihat kegumbiraan terpancar di wajah hubby selepas dapat menatap orkid2 di pameran orkid tu
kesian die.. mesti rindu sangat die dekat orkid2 yang ditinggalkan di Msia tu
nanti kite cuti balik Malaysia k papa?
suami pun sempat snap gambar2 masa kitorang kat sana

sempat amik gambar kat telephone booth ni.. ramai orang suke amik gambar kat booth ni sebab die salah satu mercu tanda London, tapi bau die kat dalam, busuk tak hengat!



antara scene dalam Orchid show di Vincent Square, London

happy nye cik abg tu!! :)


tercapai juga hasrat hati nak masuk Harrods!



Harrods food hall




rasa macam kat Egypt jap! kat sini brand macam Burberry. Mulberry, Jimmy Choo etc. memang confirm ada jual






okla.. nak balik dah! tata!



sedap Raspberry cheesecake Harrods ni.. £2.96/slice .. beli satu je, buat alas perut on the way balik..hehe


4 voice outs!:

{ H A N I } at: March 21, 2010 at 1:15 PM said...

syoknyer jalan2 =)

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: March 21, 2010 at 5:14 PM said...

qila tengok hani pun banyak jalan2 kat sana..best! :)

{ Rozniza Ali } at: March 21, 2010 at 7:05 PM said...

best nyer...b ila la dpt pegi sana jauh sgt ngan stirling ni...

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: March 21, 2010 at 9:11 PM said...

ala..akak boleh je datang sini..amik cuti 2-3 hari pastu leh jalan2 london..:

insyaAllah, with God's will, u'll made it..:)

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof