Header

Header
Akira~Chan

our weekend

| Monday, May 23, 2011

kelmarin saya demam. jadi sejak kelmarin lagi dah makan ubat dan Alhamdulillah demam dah kebah tengah hari semalam
tq papa for taking care of me; cooking breakfast and giving me medicines while i was on bed 

bile dah OK sikit, ajak hubby pergi beli barang kat Slough
kalau bab berjalan, cepat je sembuh ye.. ;p


beli duvet ngan bantal extra tu sebab ada kawan hubby dari Malaysia tumpang bermalam kat umah.. yang lain2 barangan tu adalah barangan keperluan :)

pening bau daging.. jadi hanya mr hubby yang pergi beli daging halal kat dalam kedai tu..besar kan kedai die?


makan choc banana crepe.. nyum2!!


dapat 2 frappucinos dengan satu harga.. :) yesterday was the last day of the deal..so..puas hati!

semalam jugak pergi tolong kawan tukar tiket flight MAS die dari hari Rabu kepada hari Sabtu dekat Heathrow Terminal 5
takla mahal sangat pun fees die
ni pun first time tolong buatkan untuk kawan.. good experience though!

overall, weekend yang best!
:)



1 voice outs!:

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof